Poliester Grupa Poliester Komponente Srpski English
O nama Proizvodi Tehnologije Reference Kvalitet Kontakt

Istorija Poliestera započinje 1962. godine osnivanjem kompanije. Kompetentan kadar, visok kvalitet i široka lepeza primenljivosti naših proizvoda čine Poliester vodećim liderom regiona u oblasti proizvodnje poliesterskih proizvoda.

Prateći razvoj, proizvodnju i primenu proizvoda, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva i znanja, Poliester se specijalizovao u pojednim grupama proizvoda i osvojio kompletnu proizvodnju od poliestera u oblasti cilindričnih proizvoda.

Proizvodi od poliestera su od nerđajućih, nemetalnih materijala što im omogućava dug i efikasan radni vek, niske troškove održavanja, nepotrebnu katodnu zaštitu, nepotrebno oblaganje, presvlačenje i farbanje. Tehnologija fiberglas kompozita omogućuje da se proizvodi mogu uspešno porediti sa tradicionalnim materijalima pošto daju izvanrednu kombinaciju željenih karakteristika (cena/performanse).

Odgovarajućim odabirom termostabilne smole, staklenih vlakana, punioca i dizajna, možemo stvoriti proizvod koji zadovoljava i najstrožije proizvodne zahteve i očekivanja kupaca.

Zadovoljstvo naših kupaca postižemo kvalitetom ljudskih resursa, kvalitetom procesa, kvalitetom naših proizvoda i usluga.